Etiske regler

For alle indlæg i Debatforum gælder, at:

Debatten skal føres i et sobert sprog en og god tone.

Indlæg må ikke indeholde personangreb eller være af injurierende karakter.

Du står altså selv til ansvar for, hvad du skriver - og du må ikke misbruge andres ord.

Web-master forbeholder sig ret til at slette indlæg, som på grund af ordvalg eller andre forhold kan virke stødende.

Det samme gælder indlæg, der i øvrigt ikke overholder reglerne for Debatforum.

Hvis du mener, at andre overtræder de opsatte regler, så kontakt os venligst

Vejledning i brug af Debat-Forum

Debat-Forum er stedet, hvor du kan fremkomme med dine synspunkter og meninger i en fælles debat om hvad der sker - eller ikke sker - i Biersted og omegn.
Du kan også bruge Debat-Forum som en opslagstavle, hvis du vil bytte dværghøns eller sælge din gamle cykel - eller hvis du f.eks. lige vil huske resten af byen på, at der er brug for hjælpere til byfesten.

Alle kan læse de forskellige indlæg i Debat-Forum, men hvis du selv vil deltage i debatten skal du oprette dig som bruger.

Du opretter dig som bruger ved at klikke på "Se flere indlæg" i debatoversigten på forsiden. Så åbner hovedsiden for Debat-Forum, og i Brugermenu venstre spalte klikker du på Brugerregistrering.Der åbner nu en en formular, hvor du skal udfylde de alle de første felter (mærket med *) 
Feltet Validering udfyldes med de tegn/bogstaver der står i feltet foran. 
Når formularen er udfyldt sendes den af sted ved klik på knappen "Opret bruger.
Du vil så modtage en aktiverings e-mail til den oplyste e-mail adresse. I denne er der et link som du skal klikke på for at afslutte brugeroprettelsen. Husk at gemme dit brugernavn og password !

Du er nu klar til at logge ind til Debat-Forum - enten ved at klikke på Login-feltet øverst til højre på forsiden, eller ved at klikke et emne i Debat-Forum oversigten, som du vil svare på.

Svare på indlæg: Hvis du klikker på et indlæg (vist med blå understregning) på forsiden eller i hovedoversigten, kan du straks skrive et svar eller en kommentar. Du kan se det og rette i det med Preview før du sender det. HUSK du skal være logget ind for at kunne svare på et indlæg.

Oprette nyt indlæg: Gå til hovedoversigten ved at klikke på "Se flere indlæg" nederst på forsiden.
Debat-Forum er opdelt i 2 hovedkategorier: "Debatsider" og "Opslagstavle", så du skal starte med at vælge om dit nye indlæg er et debatindlæg eller et opslag, f.eks. en efterlysning.
Under hver hovedkategori er der flere underkategorier (f.eks. har Debatsider en underkategori, der hedder"Ideer og Forslag", og "Opslagstavle" har en underkategori der hedder "Efterlysning")
Du klikker på den underkategori, hvor du vil placere dit nye indlæg til Debatten, og der åbner nu en formular med knappen "Nyt emne", som du skal kikke på. 
Du skal huske at give debatten en titel, og ellers er det bare at skrive teksten ind lige som i Word eller lign. HUSK du skal være logget ind for at kunne oprette et nyt indlæg i Dbatten.

God fornøjelse !

 
TYPO 3 PORTAL