Biersted

Biersted er en tidligere stationsby, beliggende på en bakkeø der er dannet i istiden – deraf navnet ”Bier(g)sted". Byen har ca. 2000 indbyggere indenfor byskiltene, men også et stort og attraktivt opland. Biersted ligger midt i en smuk og varieret natur med både fjord- og moselandskaber, og med kun 20 minutters kørsel til Vesterhavets klitter og strande.

Den tidligere jernbanestrækning mod vest til Aabybro og Birkelse er nu omdannet til en cykle- og motionssti – banestien – der i Biersted løber tæt forbi et nyt fritidsområde Biersted Parken og Biersted Fælled, som er under etablering med shelters, bålplads, grillhytte og masser af borde og bænke, der indbyder til samvær over en fælles kop kaffe.

Afstanden til Aabybro - der har et rigt varieret udbud af forretninger - er kun 6 km, og til Aalborgs centrum er der 16 km. Der er gode offentlige transportmuligheder både til Aalborg og Aabybro.

Biersted har et blomstrende, aktivt og varieret foreningsliv, som dækker en meget stor del af borgernes behov for aktiviteter og kreativ udfoldelse. Antenneforeningen forsyner næsten alle byens husstande med adgang til TV-kanaler og bredbånd til internet og telefoni.

Der er en livlig iderigdom i byen, og en god opbakning fra byens borgere til fælles arrangementer, nye idéer og interesse¬grupper. Landsbyrådet samarbejder løbende med Jammerbugt Kommune om byens udvikling og nye muligheder for bosætningstilbud til nye borgere i Biersted.Biersted byder dig velkommen - vi ser frem til dit besøg !

 
TYPO 3 PORTAL