Jeg er sendt ud på en mission
En mission, for at få flere familier, til at flytte til Biersted.

Derfor har jeg sat mig for, at tage ud for at snakke med nogle af de mange familier, som bor i Biersted. En eftermiddag i juni, besøgte jeg Mickey, 25, og Annie, 22, samt deres lille datter Maica, på 1 år, i deres lejlighed, midt i Biersted.

Vi plantede os i sofaen, hvor vi fik os en hyggelig sludder om hvor de kommer fra ? Om hvad en god dag i Biersted er for dem ? Og om hvorfor at det lige netop blev Biersted, som de valgte at flytte til .

Mickey og Annie; kan I ikke starte med at fortælle lidt om Jer selv ?

Mickey; jo jeg har boet i Aalborg samt Vesthimmerlands kommune, i det meste af mit liv, og Annie kommer fra Sjælland, men hun har boet i Nordjylland i det sidste fem år.

Hvad arbejder I med ?

Annie; jeg studerer til kosmetiker ved Style & Wellness College i Aalborg, og Mickey arbejder som bager,i familiens bageri i Aalborg.

Med arbejde i Aalborg; hvorfor valgte I så at bosætte Jer i Biersted ?

Mickey; i første omgang ville vi faktisk helst være flyttet til Nørhalne, da jeg har familie dér.

Men da vi så, at “vores” lejlighed, var ledig, valgte vi Biersted til.

Annie; vi ville gerne bo tæt på Aalborg, da vi jo begge arbejder og studerer i Aalborg, men samtidig ville vi gerne kunne trække os tilbage, og nyde roen, naturen, og det fantastiske foreningsliv, som man kun finder i en by, som for eksempel Biersted.

Mickey; ja vores indtryk indtil videre er, at Biersted er en by som tilbyder alt det, som vi søgte, så vi er faktisk blevet rigtig glade for at bo her !

Føler I så, at I er blevet godt modtaget i Biersted ?

Mickey; vi føler Os helt sikker velkomne her i byen, men vi tror, at det kan være svært at blive integreret i byen, hvis ikke at man er en del af en form for sport eller lignende, eller hvis man ikke har børn. Det er ihvertfald vores indtryk.

I Biersted har vi jo de her velkomstmapper, som foræres til nye familier, der flytter til Biersted. Har I gjort brug af den, som I modtog ?

Annie; ja da! Fantastisk initiativ.

Der er en masse, forskellige, skønne foldere og brochure med i mappen, samt gavekort fra flere af byens butikker og foreninger. Den har vi haft rigtig meget glæde af.

Er der noget, som har overrasket Jer positivt, når I tænker tilbage på Jeres første tid i Biersted ?

Mickey; vi vidste hvad vi søgte, og vi kender folk i området omkring Biersted, som kunne fortælle os om byen, så decideret overrasket blev vi ikke.

Annie; jo måske lige på nær én ting; og det er det fantastiske arbejde, som byens Dagli’ Brugsen, gør for byens kunder. Hvis vi for eksempel har manglet en bestemt ting til vores køleskab, så har uddeleren Mikkel altid bestilt det hjem; selvfølgelig kun hvis det er er en “almindelig” vare, som også kan sælges til andre. Men vi har da fået udvidet butikkens sortiment med en ting eller to.

Mickey, ja og så har vi jo lige været med til Mosefesten, byfesten her i Biersted. Det var en rigtig hyggelig weekend, hvor vi også fik mødt flere fra Biersted.

Hvis I nu tænker 10 år frem; bor I så stadig I Biersted ?

Annie; Ja da, uden tvivl. Igen, Biersted er en dejlig by, hvor vi endelig føler os hjemme. Vi har boet mange forskellige steder, før vi fik vores datter, hvor vi ikke kunne finde fodfæste. Det har vi endelig fundet nu!

Mickey; ja Maica går hos en fantastisk dagplejemor, Susans private dagpleje, byen har et fantastisk foreningsliv, samt mange erhvervsdrivende som gør meget for byens indbyggere. Og så tæller det rigtig meget, at Maica kan gå på den samme skole i byen, i hele hendes skoletid.

Så medmindre at vi bliver mangemillionærer, og flytter sydpå, så er Biersted vores by!

Jeg vil til at takke af, det har været rigtig hyggeligt her i Jeres dejlige stue.

Tak fordi at I ville fortælle om Jeres liv her i Biersted.

Velkomstport.jpg velkomstport 2.jpg velkomstport 3.jpg