• Dagpleje - Børnehave - Skole til 9.klassetrin
  • Lokal dagligvare butik
  • Attraktive boliger og byggegrunde
  • Bynær natur
  • Aktivt fritidsliv

Biersted er en aktiv by, det har rigtig mange børne-familier allerede opdaget, vi har også plads til jer!

 

Biersted 5 Fordele


Biersted – her fungerer hverdagen
Biersted har det, der skal til for, at hverdagen er tryg og dejlig. Her er kommunale og private dagplejere og vuggestue, og en børnehave med gode fysiske rammer – både inde og ude. Senere i livet danner skolen en tryg ramme for børnene fra de starter i 0. klasse til de går ud af skolen i 9. klasse. Både børnehave og skole er hjemsted for ASF1 i Jammerbugt Kommune, med egen trygge afdeling.
De daglige indkøb kan klares nemt og bekvemt i vores lokale Dagli’ Brugsen, hvor du desuden finder et bredt udvalg af lækkerier i bager- og slagterafdelingen
Biersted ligger centralt i forhold til Aalborg, motorvej og lufthavn, som kan nås i løbet af kort tid. Og så har vi ikke engang nævnt, at vi har omkring 50 daglige busafgange til og fra Biersted.
Vi håber, at I er klar til at blive en del af fællesskabet – vi er parate til at byde jer hjertelig velkommen. Der ligger allerede en velkomstmappe klar.
Kontakt os via Facebook siden ”Biersted”, hvis du har lyst til en rundvisning i byen.

Biersted har alt det enhver børnefamilie drømmer om, her kan du trygt sende børnene på cyklen til skole og fritidsaktiviteter.
( …vi passer på hinanden!)