Velkommen

Siden er tænkt som Biersteds opslagstavle, så har du et arrangement som du tænker er relevant er du velkommen til at skrive til webmaster, som så opretter det på siden.


 

 


 

Biersted-Nørhalne Lokalhistoriske Forening.

Har åbent den 1. mandag i hver måned kl. 14-16 og 19-21.

Vi har en stor samling af billeder, genstande og dokumenter, der beskriver Biersted Sogn gennem tiden.

Pt. har vi over 4.000 billeder, heraf alle konfirmandbilleder fra Biersted Kirke siden 1917, mange klassefotos, mange gårdmalerier af de kendte Biersted malere D. Guldberg og J. Petersen, 1.500 museumsting og 1.400 arkivalier samlet i 500 arkivfonde efter den privatperson, virksomhed eller forening som har skabt samlingen.

Kig ind hvis du er interesseret i Biersted Sogns historie eller ligger inde med materiale om denne, så er vi interesseret i at modtage effekterne, og vi vil passe godt på dem.

Vi har mange spændende ting, så kig ind.

konfirmand 800x600

 Læs mere på www.jammerbugthistorie.dk eller eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Til Julebal i hvidt

Stor julefrokost i Biersted hallen for firmaer.

Lørdag d. 8.december kl. 18
Hallen er pyntet op med tema "Til Julebal i hvidt"
Musikken er ved Da-Noize og Picasso Band.
Maden leveres af Biersted Kro.

 


 

Søges du et fællesskab omkring dit/jeres barn, og bor du i Biersted og omegn så kan du helt sikkert finde en mødregruppen, som matcher dit behov her:

Biersted BabyCafé fb icon 120x120

Facebook gruppen er for alle, men du skal lige anmode om medlemsskab, det er for at sikre at det bevares som et sikkert forum, hvor man kan spørge om alt.
Ofte finder folk sammen i mindre grupper, det vigtigste er at alle får mulighed for at være med.

Hvis en gruppe ønsker det kan der aftales lån af lokaler til afholdelse af mødre/fædre gruppe. Spørg Administrator i gruppen.